La Forêt Blanche 185km pistes

Het skigebied La Forêt Blanche ligt in de Franse Zuidalpen. Dit gebied pronkt met heel veel zon en genoeg sneeuw. Een gouden combinatie! La Forêt Blanche biedt voornamelijk ruime en vrij eenvoudige pistes. Een ideaal gebied voor beginnende wintersporters. Ondanks dat er makkelijke pistes bij zitten bevatten deze geen vlakke stukken, dit is een unieke combinatie! Wie denkt dat Risoul alleen wat te bieden heeft voor de beginnende wintersporter die heeft het echter mis! Dit gebied bied enkele mooie steilere runs, fantastische off-piste mogelijkheden en zelfs couloirs voor de allerbeste freeriders. Hiernaast heeft Risoul geweldige snowparks in elke moeilijkheidsgradatie.

Met de inbegrepen skipas kun je maar liefst 180 km skiën of snowboarden. Het bied je toegang tot de pistes van Risoul waar ook vele eettentjes zijn!

In heel Risoul sta je vrijwel direct (of op loopafstand) op de piste. Alles is om het centrum heen gebouwd waardoor dus niet alleen de piste maar ook de supermarkt, bakker, kroegen en andere voorzieningen op loopafstand liggen. Het dorp heeft vanwege de naturlijke materialen, waar alles mee gebouwd is, een knusse uitstraling. Betreft de après-ski hoeft men zich geen zorgen te maken. In Risoul zit dé bekendste kroeg van de Alpen, namelijk La Grotte Du Yeti!

  •  
  •  
  •  
  •