Sestriere

- 2000 meter
- Afwisselend dorp op sneeuwrijke col op maarliefst 2000 meter hoogte!
- Sestrière is een relatief groot wintersportdorp opgebouwd uit mooie authentieke chalets en functionele, hoogbouw. Voor ieder wat wils dus. Het dorp ligt op 2000 meter op de gelijknamige bergcol.

Sneeuwzeker
Vanuit het dorp heb je een zeer uitgebreide keuze aan voornamelijk rode pistes. Deze pistes worden bedient door snelle en moderne liften. Sestriere is misschien de beste plek om tochten in Via Lattea te beginnen. De hoogte maakt dat de sneeuw hier niet snel wegsmelt. Dankzij de retour d'est sneeuwt het hier vaak veel in het najaar. In de winters sneeuwt het hier minder vaak, maar als het sneeuwt gaat het bijna altijd over meters verse sneeuw.
Het dorp biedt verschillende accommodaties, in alle prijsklassen. Je vindt hier genoeg restaurants en prima barretjes en
cafeetjes. Natuurlijk allemaal op zijn Italiaans geprijsd (goedkoop) en met Italiaanse kwaliteit.

Aprés-ski

- GFC Apres-ski bar
Deze apres-ski bar ligt op een droom locatie! Gelegen op de piste is de ideale apres-ski locatie. Je kan vanaf je hotel lopend naar de bar dus ook de niet skiërs en beginners kunnen hier terecht. Italië is upcoming en de GFC is een bar die snapt wat de Nederlandse apres-ski inhoudt. Samen met SKIFEST zijn er al meerder goede events en feestjes georganiseerd. The newest place to be!

Wij staan in direct contact met de eigenaren, zodat we de feestje op jullie wensen kunnen afstemmen.

- Tabata Club
In Sestriere is genoeg te beleven. De avond wordt gedomineerd door Tabata. Een onvervalste Italiaans club waar men tot een de late uurtjes door kan gaan.