Sestrière

 Italiaanse kwaliteit op 2000 meter hoogte!


De bestemming


Sestrière is een relatief groot wintersportdorp opgebouwd uit mooie authentiek chalets en functionele hoogbouw. Het dorp ligt op 2000 meter op de gelijkname bergcol. Vanuit het dorp Sestrière heb je een zeer uitgebreide keuze aan voornamelijk rode pistes. Deze pistes worden bedient door snelle en moderne liften. Sestriere is de beste plek om tochten in Via Lattea te beginnen. De hoogte maakt dat de sneeuw hier niet snel wegsmelt. Dankzij de retour d'est sneeuwt het hier vaak veel in het najaar. In de winters sneeuwt het hier minder vaak, maar als het sneeuwt gaat het bijna altijd over meters verse sneeuw! 

Aprés-ski

Na de avondhap lekker op stap met SKIFEST!


Feesten met SKIFEST


Toch wel de bekendste après-ski bar in Sestrière is de GFC. Deze après-ski bar ligt op een droom locatie gelegen op de piste! Je kan vanaf je hotel lopend naar de bar dus ook de niet skiërs en beginners kunnen hier terecht. De GFC is een bar in opkomst die snapt wat Nederlandse après-ski inhoudt. Gezien SKIFEST in direct contact staat met de eigenaren kunnen wij een feestje op jullie wensen laten afstemmen. Tevens zijn er al meerdere events en feestjes georganiseerd waar SKIFEST graag aan deelneemt!


Naast de GFC zijn er ook nog andere gezellige barren en clubs. Wat ook een bekende club is in Sestrière is de Tabata club. Een onvervalste Italiaanse club waar men tot in de late uurtjes kan doorgaan!