Sauze d'Oulx

Ontdek de Italiaanse pistes met het voordelige aanbod van SKIFEST. Après-ski alleen te vinden in Oostenrijk? Niet dus! Het levendige Sauze d’Oulx biedt geweldige Italiaanse après-ski!

De bestemming


Sauze d’Oulx ligt in het 400 km grote skigebied Via Lattea , op de grens van Italië en Frankrijk. De combinatie van een uitgestrekt skigebied, Italiaanse après-ski en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding is wat dit gebied populair maakt.

Klik hier voor de kaart van het skigebied

Sauze d'Oulx heeft als bruisend dorpje in dit skigebied enorm aan populariteit gewonnen. Er hangt een gezellige sfeer en het is een voordelige bestemming. In Sauze heb je veel kans op sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw!

Après-ski


Met je SKIFEST bandje krijg je korting bij l'Assiette, een cocktail voor €5.00 bij het Sports Cafe, en voor €4,00 heb je al een biertje bij de gezellige bar Ghost! Vergeet zeker niet deel te nemen aan een bierpong toernooi en karaoke avonden (op verzoek) bij Miravellino.


Après-ski is toch alleen in Oostenrijk en Val Thorens te vinden? Niet dus! Sauze d’Oulx heeft een groter aanbod aan bars, clubs en restaurants dan menig wintersportdorp. Het komt tot leven wanneer de liften sluiten. Van barretjes op de pistes, tot clubs voor het avond en nachtwerk. Vergeet daarbij niet het Italiaanse eten & drinken: lekker en niet duur! Het is heerlijk om een keer naar een goede wijnbar te gaan met antipasti hapjes om de volgende dag weer lekker halve liters tijdens de après-ski te drinken.


Ons aanbod


Ontdek de Italiaanse pistes met het voordelige aanbod van SKIFEST! De standaard skipas in Via Lattea bedraagt 300 km pistes welke alle Italiaanse pistes beslaat. Bij een 6-daagse skipas of meer zit 1 dag Montgenèvre 100 km aan pistes inbegrepen. Montgenèvre is aaneengesloten en dus goed via de pistes te bereiken. Met je SKIFEST bandje kun je bij verschillende barren korting krijgen.