Sauze d'Oulx

Het leukste feestje in de Alpen oftewel Sauze d'Oulx!


De bestemming


Sauze d’Oulx ligt in het 400 kilometer grote skigebied Via Lattea, op de grens van Italië en Frankrijk. De combinatie van een uitgestrekt skigebied, Italiaanse après-ski en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding is wat dit gebied populair maakt. 

Sauze d'Oulx heeft als bruisend dorpje in dit skigebied enorm aan populariteit gewonnen. Er hangt een gezellige sfeer en het is een voordelige bestemming. In Sauze heb je veel kans op sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw!

Après-ski

Après-ski alleen te vinden in Oostenrijk? Niet dus! Het levendige Sauze d’Oulx biedt geweldige Italiaanse après-ski!


Feesten met SKIFEST


Sauze d'Oulx heeft een groot aanbad aan bars, clubs en restaurants dan menig wintersportdorp. Het komt tot leven wanneer de liften sluiten. Van barretjes op de pistes, tot clubs voor het avond en nachtwerk. Vergeet daarbij niet het Italiaanse eten & drinken: lekker en niet duur! Het is heerlijk om een keer naar een goede wijnbar te gaan met antipasti hapjes om de volgende dag weer lekker halve liters tijdens de après-ski te drinken.


Met je SKIFEST bandje kun je bij verschillende barren korting krijgen. In de bar La Grotta kun je tijdens happy hour al voor €2.50 een pint van 0.4L halen! Tevens zit deze gezellige bar in hetzelfde complex als onze eigen accommodatie Residence Bucaneve én kan je gewoon je eigen feestje bouwen! Zo is het mogelijk om daar je eigen spotifylijst aan te slutien zodat je kan genieten van je eigen (thema) feest. Niet alleen bij La Grotta kan je met korting drinken ook bij Sports Cafe krijg je met je SKIFEST bandje een cocktail voor €5.00! Het is ook zeker de moeite waard om eens binnen te stappen bij l'Assietta, de Ghost bar en Miravellino. Ook daar krijg je verschillende kortingen en is het zelfs op verzoek mogelijk om een karaoke avond te organiseren! SKIFEST zingt met volle borst mee!