Val Cenis

Voldoende faciliteiten in Val Cenis!


De bestemming


Val Cenis is een leuk dorp, voor zowel jong & oud en voor beginners & gevorderden. Dit laatste heeft vooral betrekking op de skipistes. Het dorp bestaat uit twee authentieke dorpen. Lanslevillard en Lanslebourg. Het dorp ligt op een steenworp afstand van het Nationaal Park Vanoise en het regionale park van Avigliana in Italië. Het dorp wordt dus omgeven door prachtige natuur. De harmonie en sfeer die het liefelijke dorp heeft maakt het tot een schitterend vakantiebestemming. Lang niet elke accommodatie is authentiek, maar er is met stijl gebouwd. Het bewijs dat het wel kan in Frankrijk!

Après-ski

Ski, drink, party, SKIFEST!


Feesten met SKIFEST


Val Cenis heeft een gezellige dorpskern waar verschillende restaurants, winkeltjes en barretjes aanwezig zijn. Je kunt hier lekker genieten na een dag goed geskied te hebben in dit mooie gebied. Door de middelgrote van het gebied en het leuke dorpje is het een goede plek voor groepen. Je kunt hier je eigen ding doen als groep met voldoende faciliteiten om je heen in Val Cenis.


Als de pistes sluiten maakt Val Cenis zich op voor een leuke avond. Je vind daar de meest uiteenlopende activiteiten zoals een bowlingbaan, voor een gezellig avondje bowlen en een aquacentrum met sauna's, een zwembad en jacuzzi's. Naast activiteiten maakt SKIFEST samen met jou hét leukste feestje in de Alpen! Want de après-ski mag natuurlijk niet ontbreken.