La Plagne Bellecote

Het leukste feestje met SKIFEST in La Plagne! Het gezelligste dorp in de Franse Alpen!

De bestemming

Het is ligt erg centraal in het skigebied Paradiski. La Plagne omvat 6 bergdorpen die door middel van skiliften met elkaar verbonden zijn. In dit uitgestrekte 210 km lange gebied kun je alle kanten op. La Plagne Bellecote behoort tot een van de gezelligste dorpen van de Franse Alpen. La Plagne Bellecote ligt aan (eigenlijk op) de piste. Dit gebied is is een bestemming met voor elk wat wils en een gegarandeerd geslaagde vakantie. La Plagne beschikt over een olympische bobsleebaan, met kunstmatige wanden en natuurlijke watervallen en het Jean-Luc Cretier slalom stadion. Met uitzicht op de Mont Blanc en het Beauortain Massief biedt La Plagne gegarandeerd prima sneeuwcondities en een bruisende sfeer. Er zijn dan ook talrijke cafés, restaurants en discotheken.

Meer over skigebied Paradiski

Après Ski

Après-ski, recreatie

De Après Ski in la Plagne Bellecote is goed aanwezig zowel tijdens de après-ski als in de avonden. Bar Le Bonnet is gelegen op de piste op een van de meest ideale plekken om een mooi apres-ski feestje te houden. Je kan zo binnen skiën en tot na het sluiten van de piste blijven. Het is namelijk maar 200m naar beneden skiën, sleeën, lopen of glijden. Club La Cave is de grootste club van het dorp en tot in de late uurtjes open. In deze club is het dik feest. Ideaal is de locatie. Deze ligt namelijk in hetzelfde gebouw als de appartementen Bellecote. Maar naast après skiën en stappen zijn er heel veel activiteiten te doen, van bobsleeën tot parapenten je kunt het niet zo gek bedenken en het is mogelijk in La Plagne.

La plagne

Je kunt overnachten in Residence Saint Jacques en Residence Bellecote. De skipas is alleen geldig in het skigebied La Plagne maar er is de mogelijkheid om uitbreiding aan te schaffen naar het grotere skigebied Paradiski.