Val Thorens

Een echt ski-in ski-out bestemming!


De bestemming


In de Savoie ligt het poedersneeuwparadijs Les Trois Vallées. Val Thorens, het hoogstgelegen Franse skidorp met de dorpskern op 2300 meter! Hiervandaan vertrekken vele liften die je naar nog hoger gelegen pistes vervoeren. Les Trois Vallées is het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Met 180 liften en 600 kilometer geprepareerde pistes beleef je hier een ware ontdekkingstocht. Voor snowboarders is er een funpark, halfpipe en een boardercross. Daarnaast zijn er vrijwel onbeperkte off-piste mogelijkheden. Je hoeft tijdens een weekje wintersport in Val Thorens het dorp niet uit. Je vind er echt alles wat je in een vakantie nodig hebt. Supermarkten, kledingzaken, sportzaken etc. Het maakt niet uit in welke accommodatie je verblijft, je hoeft nooit meer dan een paar stappen te zetten om op de pistes te komen.

Après Ski

In Val Thorens gegarandeerd feest met SKIFEST!


Feesten met SKIFEST


Wie Val Thorens zegt, zegt feest met SKIFEST! Het is verreweg de populairste feestbestemming van de Alpen! Ook niet gek natuurlijk met wel meer dan 70 kroegen, restaurants, bars en discotheken. Vanaf ongeveer 14:00 starten er veel feestjes op de pistes en vervolgens kun je afdalen naar het dorp, waar de meeste bars tot 02:00 open zijn. 


Le Monde
Le Monde is dé Nederlandse après-ski bar van Val Thorens. Al vele jaren vieren duizenden vakantiegangers na het skiën of snowboarden feest in Le Monde! Hier kun je elke dag vanaf 16:00 terecht.


360 Bar
Bij de 360 bar begint het feest al vroeg. Het ligt direct aan de piste en wordt gerund door Nederlanders. De bar is buiten, op het terras van Chalets de Thorens, naast de Moraine stoeltjeslift. Vanaf 11.00 is het terras al open om lekker te loungen en vanaf 15.00 begint hier het echte Après-skiën. Elke dag anders, maar elke dag héél gezellig!


La Folie Douce
La Folie Douce, gelegen op 2600m hoogte is zeker een plek om niet over te slaan in Val Thorens! Ook dit ligt direct aan de piste en is daardoor dé plek om na het skiën gezellig een drankje te doen. Vanaf het balkon voorziet de DJ je van gezellige muziek en omdat het op de berg ligt, dans je hier met een geweldig uitzicht over de vallei!


Malaysia
De Malaysia is toch wel dé bekendste nachtclub van Val Thorens. Er worden geregeld bandjes en artiesten gevraagd daar op te treden! De deuren openen om 22:00 en om 04:00 sluit deze gezellige discotheek haar deuren.

Dutchweek Val Thorens
Val Thorens
Vertrekdatum
Duur
24-04-2020
10 dagen
Bus
Bus reis
26-04-2020
7 dagen
Eigen vervoer
Eigen vervoer