Les Menuires

Les Menuires is een van de drie resorts in de Belleville vallei dat zelf weer deel uitmaakt van de wereldberoemde Trois Vallées, Les Menuires heeft een reputatie voor het aanbieden van accommodatie op de piste tegen de laagste prijs. Het 'oude' deel van het dorp loopt dan ook niet over van sfeer. Les Menuires is onderverdeeld in enkele 'wijken' . De belangrijkste voorzieningen zijn in La Croisette, het oorspronkelijke centrum en Les Bruyeres. Boven het dorp zijn de nieuwere accommodaties van Reberty 1850, 2000 en Brelin Reberty gebouwd. Zoals in zoveel dorpen zijn de nieuwere wijken veel charmanter.

Groepen

Door de goede liggen van Les menuires in het grootte Trois Vallée gebied maakt het een ideale bestemming voor groepen! Goede accommodaties, veel zon uren en 600 km aan pistes

Après Ski

Les Menuires is niet het beste après-ski dorp van de Trois Vallées. Val Thorens heeft veel meer te bieden. Maar je vindt hier wel enkele tenten waar het gezellig wat drinken is. Denk hierbij aan de Le Leeberty (een discotheek), Le Mousse Bar of de Le Challenge. In al deze tenten gaat het dak er goed af als je er op het goede moment bent.