Les Trois Vallées

Enorm veel mogelijkheden in Les Trois Vallées!


Het skigebied


Les Trois Vallées is het skigebied van de indrukwekkende cijfers, in dit skigebied is het groot, groter, grootst. Les Trois Vallées is het grootste skigebied ter wereld met meer dan 600 kilometer aan aaneengesloten pistes. Deze pistes liggen tussen tien dorpen die allemaal hun eigen identiteit hebben. Les Trois Vallées is het gebied voor onverzadigbare kilometervreters. Je hoeft hier dus niet bang te zijn dat je je verveeld. De keuze aan pistes is enorm. Naast de pistes zijn ook de off-piste mogelijkheden onbeperkt.
Ruim 85% van de liften en pistes bevinden zich boven de 1800 meter waardoor bijna alle neerslag als sneeuw valt. Hierdoor heb je geen gebrek aan sneeuw en is het een erg sneeuwzeker gebied!


De skipas van Val Thorens zit inbegrepen in de reis wanneer je naar Val Thorens gaat. Mocht je toch meer uitdaging willen kan er gekozen worden voor de uitbreiding naar het gehele gebied Les Trois Vallées. Dit geldt hetzelfde voor de skipas van Les Menuires.


Val Thorens is dé bekendste bestemming van de Alpen! De après-ski ontbreekt daar dan ook niet aan. Er is genoeg te doen, voor jong én oud. Het is een echte ski-in ski-out bestemming. De verbindingen naar andere dorpen zijn perfect hierdoor kun je makkelijk in bijvoorbeeld Les Menuires komen, één van de andere dorpen die aan Les Trois Vallées ligt. Want SKIFEST bied niet 1 maar meerdere bestemmingen aan in Les Trois Vallées!

Berg
Hoogste punt3200 m
Laagste punt1300 m
Pistes totaal
100%
607 km
Makkelijk
52%
317 km
Gemiddeld
36%
216 km
Moeilijk
12%
74 km
icon skigebied def big
Sleepliften
85
icon skigebied def big
Stoeltjesliften
68
icon skigebied def big
Gondelliften
42
icon skigebied def big
Gletsjer
Ja
icon skigebied def big
Aaneengesloten
Ja
icon skigebied def big
Halfpipe
Ja
icon skigebied def big
Funpark
Ja
icon skigebied def big
Boardercross
Ja
Dutchweek Val Thorens
Val Thorens
Vertrekdatum
Duur
24-04-2020
10 dagen
Bus
Bus reis
26-04-2020
7 dagen
Eigen vervoer
Eigen vervoer