Tzoumaz - Verbier

Zwitserse gezelligheid gegarandeerd!


De bestemming


Tzoumaz - Verbier is een van de beroemdste skidorpen ter wereld. Tzoumaz - Verbier heeft alles! Het is een authentiek dorp met prachtige uitzichten, het is een groot en sneeuwzeker gebied én het heeft een geweldig nachtleven!


Het is een enorm sfeervol, uitgestrekt en levendig dorp, dat merk je aan alles. Er zijn volop gezellige terrassen, cafés, luxe winkels en restaurants in verschillende prijsklasses. Als je met SKIFEST op reis gaat kun je zelfs gebruik maken van het binnenzwembed tegenover de accommodatie!

Après-ski

Zoals SKIFEST altijd zegt: have a Tzoumazing time!


Feesten met SKIFEST


Op de piste zijn een aantal barren gevestigd, zo ook de bekende Giratoire Bar d'Etablons. Deze bar organiseert samen met SKIFEST de gaafste après-ski feestjes die je niet kan missen als je in Tzoumaz bent. Tevens heb je beneden de BIG BEN bar, de bar die ook wel bekend staat om de feesten die doorgaan tot in de late uurtjes! Voor deze bar ligt een schaatsbaan, altijd leuk om tijdens het feestje nog eventjes het ijs van dichtbij te bekijken. Naast deze activiteit is er nog veel meer te beleven, zoals de welbekende Sledge run. Ga met de slee de berg af via de rode piste; La Tzoumaz 2 en kijk wie het snelste beneden is. Het is de langste baan in het Franse gedeelte van Zwitserland!