Saint François Longchamp

Dé perfecte locatie in het skigebied!


De bestemming


Centraal in het dorp vind je een ruime front de neige (dat zijn de gebouwen direct aan de piste), waar een aantal (overwegend groene) pistes op uitkomen. Vanuit het gebied gaan een aantal snelle liften naar boven. Ook voor niet skiërs is St-François-Longchamp een prima bestemming. Het dorp biedt alternatieve activiteiten zoals tochten met sledehonden, deltavliegen, parapenten en wandelingen op raquettes.


SKIFEST beheert een chaletpark waar chalets en appartementen zich net als hierboven genoemd aan de piste bevinden. Tevens bevind zich in het appartemntencomplex een eigen privé ruimte. Ook zit er een bar in waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn. 

Après-ski

Ook Saint François Longchamp heeft een La Grotte du YETI!


Feesten met SKIFEST


De après-ski in Saint François Longchamp is zo gevarieerd dat er voor ieder wat wils te vinden is. Voor de echte feestbeesten en iedereen die van uitbundige après-ski houd is er een Nederlandse après-ski bar: La Grotte du YETI. Hier vind je al vanaf de middag een gezellige sfeer waarbij echte skihutklassiekers allemaal voorbij komen! Daarnaast kun je later op de avond aansluiten in discotheek Mackenzie, in het hoger gelegen gedeelte van het dorp. Voor echte ontspanning in de avond is er een bioscoop aanwezig en zijn er winkeltjes te vinden in het centrum waar de shoppers hun hart kunnen luchten.