Val d'Isere

Perfecte locatie in het skigebied Espace Killy!


De bestemming


Als een van 's werelds beroemdste ski-resorts is Val d'Isère, een geweldige toegangspoort tot het uitgebreide skigebied van Tignes en Val d'Isère. Dit gebied heeft jarenlang meegelift op de beroemde Franse skiër Jean-Claude Killy. Val d'Isère heeft het allemaal – een geweldig skigebied, sneeuwzekerheid, een gezellig & authentiek dorp én een geweldige après ski. 


De perfecte plek om tochten te beginnen is in Val d'Isère, het maakt hierbij niet uit in welke wijk je verblijft. Hoe gaaf is dat!

Après Ski

Perfecte locatie in het skigebied Espace Killy!


Feesten met SKIFEST


Wil je zeker zijn van een gezellige après-ski met eventueel de skischoenen nog aan? Dan zit je in Val d'Isère aan het juiste adres. Het is een modern en feestelijk dorp waar je voor ieder wat wils vind. In dit dorp vind je een groot aanbod aan cafés en clubs. Van plekken waar je gezellig een biertje pakt en waar je op het terras kunt dansen zoals bijvoorbeeld de Folie Douce tot exclusieve clubs. Het merendeel van de après-ski bestaat hier uit bars met live muziek. Kortom après-ski zoals je zou verwachten in een sjiek skigebied als Val d’Isère. Samen met SKIFEST gaat het dak er af!