Bardonecchia

Dat wintersport niet duur hoeft te zijn beleef je in Bardonecchia!


De bestemming


Bardonecchia, of zoals we het bij SKIFEST noemen: Bardo, ligt net over de grens van Frankrijk in Italië, aan de zuidkant van de Alpen. Bardo is een behoorlijk groot dorp dat internationale bekendheid heeft gekregen dankzij de Olympische Winterspelen van Turijn. SKIFEST heeft een veelzijdig aanbod aan accommodaties, zoals appartementen en hotels, maar ook een groepshotel voor schoolgroepen. Bardo is verrassend veelzijdig met een gunstige prijs & kwaliteit verhouding! Wanneer je een week of langer verblijft in Bardo bestaat er de mogelijkheid om 2 dagen extern te gaant skiën in Via Lattea.

Après-ski

Bouw samen met SKIFEST het leukste feestje in Bardo!


Feesten met SKIFEST


Na een prachtige dag op de piste kun je (zelfs met je ski-schoenen nog aan) lekker genieten! Langs de pistes bevinden zicht namelijk vele bars en restaurants om eens lekker te ontspannen. Wie zegt dat er geen après-ski bestaat in Italië is nog niet in Bardo geweest! Italië staat niet bekend om zijn levendige après-ski maar schijn bedriegt! Boven op de pistes bevinden zich Pian del Sole en bar Chesal waar je altijd langs kan gaan om een lekker nummertje mee te swingen en SKIFEST swingt graag met je mee!


Beneden aan het pisteplein vind je de huisbar van SKIFEST, Haralds. Hier kun je terecht om eens lekker te genieten van een goed stuk pizza maar ook om mooie deals te sluiten!