SKIFEST

Hoe het begon...
SKIFEST begon als een lekker weekendje skiën & snowboarden in de Alpen. We waren op zoek naar een weekendje wintersporten voor een schappelijke prijs maar wél met de gezelligheid die bij de wintersport hoort! Dit bleek ideaal te organiseren te zijn, vooral aan het begin en einde van het winterseizoen. Het is dan nog rustig op de pistes en betreft de après-ski... die regelen we gewoon zelf! Dit alles met speciaal ingevlogen DJ's en artiesten uit Nederland! Zo hebben De Lievelings DJ's van je Zusje, De Partyfriex, Wolter Kroes, SMÈRRIG, Roel Starink, Crooxs, Hermes House Band, WAREHOUSE en Dries Roelvink met SKIFEST samen het podium gedeeld!


SKIFEST! Het leukste feestje in de Alpen was geboren!


Het bleek al snel dat de fanatieke wintersporter dit ideaal vond. Naast de wintersportvakantie met het gezin, ook nog een weekend weg met vrienden, studiegenoten, dispuut of jaarclub! Hoe gaaf is dat!


SKIFEST events
Momenteel biedt SKIFEST verschillende events aan doorgaans het winterseizoen. SKIFEST wil nét dat extraatje bieden ten opzichte van een reguliere wintersport. We selecteren hiervoor accommodaties met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast maken we per event een selectie van DJ's/artiesten en activiteiten om het perfecte event voor de doelgroep te creëren.


SKIFEST events zijn voor iedereen toegankelijk waarbij er geen enkele verplichting is ergens aan deel te nemen. Wij acteren vooral onder het mom 'niets moet, alles mag' en hopen vooral dat jij net zoveel van het feestje in de sneeuw geniet als wij dat doen!


Team SKIFEST