SKIFEST events

SKIFEST heeft al meer dan 8 jaar ervaring in het organiseren van de meest geslaagde events in de Alpen! Van après-skiën in de middag tot themafeestjes die doorgaan tot in de late uurtjes, de SKIFEST events bevatten allemaal 100% de fun factor! Bij welk SKIFEST event zien wij jou terug?


SKIFEST Student Event


Een aantal weken per jaar gaan wij helemaal los tijdens de SKIFEST Student Events. Al jaren biedt SKIFEST hét leukste feestje in de Alpen aan geheel verzorgd met de gaafste acts, activiteiten en natuurlijk niet te vergeten; de après-ski feestjes. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij SKIFEST Student Events!


Na jaren in het welbekende Bardo Student Event te hebben georganiseerd breidt SKIFEST het dit jaar uit naar nóg meer bestemmingen. Dit jaar is SKIFEST Student Event te vinden in Bardonecchia, La Plagne, Val di Sole, Sestrière en onze nieuwste bestemming Tzoumaz. Op alle bestemmingen nemen we het gehele dorp over en toveren we het om tot grootste feestparadijs van de Alpen.


SKIFEST organiseert dagelijks activiteiten, wij acteren dan ook graag onder het mom; Niets moet, alles mag! Het is daarom niet verplicht aan activiteiten van SKIFEST Student Event deel te nemen, uiteraard is onze reisleiding ook in voor een drankje en een dansje, buiten de activiteiten om!


Ook laat SKIFEST speciaal DJ's invliegen voor SKIFEST Student events. Benieuwd naar de line-up? Houd onze social media in de gaten!


SKIFEST Company Ski


Ook altijd al met je bedrijf of afdeling op skitrip gewild? Dit is je kans met de SKIFEST Company Ski! Op deze manier heb je teambuilding in de sneeuw én leer je je collega's op een andere manier kennen. Werk en plezier valt gemakkelijk te combineren met SKIFEST Company Ski!


Tijdens het komend winterseizoen worden de SKIFEST Company Ski's in verschillende weken gehouden in de gebieden Sauze d'Oulx en Saint François Longchamp. Per gebied word dit anders opgezet. Hieronder vind je het verschil!


SKIFEST Company Ski - Sauze d'Oulx
In Sauze d'oulx worden er in verschillende weken grootschalige SKIFEST Company Ski's georganiseerd. Je zult hier dus andere bedrijven tegen komen en leren kennen! SKIFEST Company Ski zal het dorp overnemen en hét leukste feestje in de Alpen met jou neerzetten! Wij zetten de drankjes alvast koud, tot daar!


SKIFEST Company Ski - Saint François Longchamp
In Saint François Longchamp bieden wij in verschillende weken een eigen appartementencomplex aan met eigen privé ruimte én bar. Er bestaat dus de mogelijkheid écht met je eigen bedrijf of afdeling samen te zitten en te genieten zonder menig andere gasten. Je eigen event in de sneeuw dus!


SKIFEST Super Promo Ski


Tijdens SKIFEST Super Promo Ski's willen we je graag de schoonheid van het desbetreffende (ski)gebied laten zien. Op deze manier leer je het beter kennen én kun je vast genieten van alle ins & outs! Hoe gaaf zou het zijn als je daarna nog met je groep naar deze bestemming gaat? Jij kunt er dan alles over vertellen én je weet zelfs waar je het voordeligste biertje kan drinken!


Ook benieuwd geworden welke bestemmingen wij in de SKIFEST Super Promo Ski's aanbieden? Dat dacht ik al! Het zijn short-ski's naar Sauze d'Oulx - Via Lattea en Marilleva - Val di sole. Gezien de SKIFEST Super Promo Ski's alleen in december worden aangeboden moet je er snel bij zijn voordat het te laat is!